Factorium zet zich in voor rookvrije generatie: Hele pand rookvrij verklaard

18 juni 2024
Factorium zet zich in voor rookvrije generatie: Hele pand rookvrij verklaard
Categorie: Factorium

Tilburg, 18 juni 2024 - In een belangrijke stap richting een gezondere toekomst, heeft Factorium aangekondigd dat het volledige pand sinds afgelopen maand rookvrij is. Deze beslissing is genomen in lijn met de landelijke campagne om een rookvrije generatie te creëren, en Factorium is trots om bij te dragen aan deze belangrijke beweging.

Het rookvrij maken van het pand betekent dat roken in en rond ons gebouw niet langer is toegestaan. Dit geldt voor alle ruimtes binnen het pand, inclusief de buitenruimtes zoals de entree en parkeerplaats. Met deze maatregel wil Factorium een omgeving bieden waar gezondheid en welzijn voorop staan, zowel voor de leerlingen als voor de medewerkers en bezoekers.

De ondernemingsraad van Factorium benadrukt het belang van deze stap. Samen willen wij een veilige en gezonde plek creëren waar iedereen zich kan ontwikkelen en genieten van muziek en kunst zonder de schadelijke effecten van rook. Dit is een investering in de toekomst voor onze volgende generatie cultuurmakers!

We nodigen iedereen uit om het nieuwe, frisse pand te ervaren. Met deze stap hopen wij niet alleen een voorbeeld te stellen, maar ook bij te dragen aan een grotere bewustwording voor de gevaren van roken en het belang van een rookvrije omgeving.

Voor meer informatie over ons rookvrije beleid kunt u contact opnemen via info@factorium.nl

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief