Factorium Onderwijs: Talentenfestival Landgoed Sparrenhof

24 mei 2023
Factorium Onderwijs: Talentenfestival Landgoed Sparrenhof

Op 28 juni a.s. vindt op Landgoed Sparrenhof het Talentenfestival plaats: een dag waar brede talentontwikkeling in Tilburg een podium krijgt. Tilburgse kinderen en jongeren kunnen op veel verschillende plekken in de gemeente hun talenten ontdekken en verder ontwikkelen.

Of het nou gaat om schrijfskills, acteerambities, natuur- of techniektalenten, Tilburg is een broedplaats voor jong talent. Kunst en cultuur hoort hier natuurlijk bij! 

Tijdens het Talentenfestival krijgen onderwijsprofessionals de kans om het Tilburgse aanbod zelf te beleven, en zich te laten inspireren door een gevarieerd aanbod aan workshops en (culturele) activiteiten. Om 14.30 uur wordt het Talentenfestival feestelijk geopend, waarna je welkom bent om over het groene festivalterrein op Landgoed Sparrenhof te struinen en de handen uit de mouwen te steken bij workshops van onder andere Stronk Maakt, Cre-Edith, Natuurmuseum Brabant en vele andere talentfacilitators. Om 17.00 uur wordt de dag gezamenlijk afgesloten met een netwerkborrel.

Aanmelden kan tot en met 12 juni
Ben jij binnen jouw culturele organisatie dé aanjager van brede talentontwikkeling? Dan ontvangt team Onderwijs van de Gemeente Tilburg jou graag op 28 juni op het Talentenfestival. 

Klik hier om je aan te melden voor het Talentenfestival op woensdag 28 juni. Aanmelden kan tot en met 12 juni. Heb je vragen over het Talentenfestival? Neem dan contact op via: onderwijs@tilburg.nl

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief