Factorium Makersdag

22 november 2023
Factorium Makersdag
Categorie: Danshuis, Factorium, MusicAllFactory, Muziekhuis, Theaterhuis, Urbanhouse

Op zondag 28 januari 2024 organiseert Factorium de eerste ‘Factorium Makersdag’. Daar wil je zeker bij zijn, want het wordt een leuke dag!

Vanuit het thema “Vlucht” maken verschillende leeftijdsgroepen, samen met een docent/maker van Factorium in één dag een performance. Alle cursisten van Factorium vanaf 8 jaar mogen gratis meedoen.

Je begint de dag met een workshop binnen je eigen discipline: muziek, theater, dans of musical. Maar je mag ook iets anders kiezen dan je normaal doet. Daarna ga je samen met een docent/maker aan de slag om een mooie performance te maken.
Aan het einde van dit maakproces ga je kort kennismaken met een andere discipline en docent/maker. Wie weet kan dit nog aan de performance toegevoegd worden. Aan het einde van de dag presenteer je jouw eigen groepsperformance aan de andere groepen.

Het wordt vast een bijzondere dag. Je maakt kennis met andere cursisten van Factorium en maakt samen iets moois.

Thema Vlucht
Hoe vertaal je het thema vlucht naar je eigen discipline? Waar denk je aan bij het thema “Vlucht”. Je kunt denken aan vliegen en reizen, vluchten voor de vijand of vluchten voor jezelf. Je kunt bijvoorbeeld samen een vluchtroute maken uit het gebouw van Factorium of misschien herken je soms wel dat je weg wil vluchten van je werk of school. Waar vlieg je dan naartoe?

Op een rijtje:
Zondag 28 januari
10.00 tot 17.00 uur
Gratis voor cursisten van Factorium
Aanmelden kan t/m 14 januari 2024

Meld je hier aan!

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief