Een nieuw gezicht bij Theaterhuis

13 januari 2023
Een nieuw gezicht bij Theaterhuis
Categorie: Factorium, Theaterhuis

Op 26 januari start de cursus Theater LAB van Factorium Theaterhuis aan het tweede blok. Deze lessen zullen gegeven worden door een nieuw gezicht, namelijk niemand minder dan Karlijn Vlug!

LAB staat voor onderzoek. In deze cursus zet je je tanden in iets specifieks van het vak theater. Dat kan een verdieping zijn, of juist een verbreding, of een experiment. Blok 2 staat in het teken van Fysieke theaterimprovisatie. Je wordt niet zomaar op de vloer gegooid maar krijgt stapsgewijs o.l.v. een ervaren docent spelopdrachten aangereikt. Dit blok is dat Karlijn Vlug. Blok 2 start in januari 2023. Een spannend blok waarbij je vooraf niet weet wat er gaat gebeuren.

Meer info

Extraatje voor de LAB cursisten
Op 6 april bezoeken de LAB cursisten met de groep de voorstelling OHM van Ann van den Broek in Theater De Nieuwe Vorst. Tickets voor deze voorstelling is bij de cursusprijs inbegrepen. Op 30 maart is er een voorbereiding voor dit bezoek. 

Over Karlijn
Karlijn is afgestudeerd aan de Academie voor Theater in Tilburg en momenteel artistiek leider van ENSŌ bewegingstheater. Daarnaast is ze sinds 2022 werkzaam als yogadocent.

Meer over Karlijn?

Karlijn Vlug

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief