Duurzaamheid op de agenda van Factorium

24 januari 2024
Duurzaamheid op de agenda van Factorium
Categorie: Factorium

Bij Factorium staat duurzaamheid hoog op de agenda. Ons 'Team Duurzaam' komt regelmatig samen om de mogelijkheden rondom de verduurzaming van Factorium door te spreken. Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen? Lees snel verder!

  • Stapelbare en afwasbare bekers en bakjes zijn aangeschaft voor projecten en evenementen. Hiermee worden geen plastic bekers meer in gebruik genomen of aangeschaft. Om het koffiezetapparaat in de foyer van Factorium te gebruiken, kan een eigen beker meegenomen worden.
  • De prullenbakken zijn vervangen voor gescheiden bakken. Zo kan het afval gescheiden worden en worden plastic zakken niet onnodig weggegooid.
  • De verlichting in het gehele pand wordt aangepast naar ledverlichting.


Daarnaast worden er ook nog stappen gemaakt in het aanschaffen van statiegeldbekers, het isoleren van onze Theaterzaal, het aanbrengen van voorzetramen voor de kantoren en wordt gekeken of de verwarming van de douches voorzien kunnen worden van doorstroomverwarming om energie te besparen.

Heb jij ideetjes voor de verduurzaming van Factorium? Of wellicht op andere vlakken zoals aanbod, aankleding van het pand of onze evenementen? Klik dan hier om jouw ideeën te mailen of laat deze achter in onze ideeënbus.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief