Dansproject Stark Ravin' Mad weer van start!

25 april 2023
Dansproject Stark Ravin' Mad weer van start!
Categorie: Factorium, Urbanhouse

Dansproject Stark Ravin' Mad gaat weer van start! Op 27 mei ontmoet een nieuwe groep urban dansers elkaar weer in club SoDa voor de kick-off van het urban danstheater spektakel 'Stark Ravin' Mad' dat op 7 & 8 oktober 2023 plaatsvindt in het Factorium Theater. Noteer deze datum dus alvast in jouw agenda en mis het niet!

Stark Ravin' Mad

Dit dansproject, met een spectaculair optreden als afsluiten, is een reeks persoonlijke solo's geschreven en uitgevoerd door urban dansers met een eigen unieke stijl. Elk jaar wordt er een nieuwe groep solisten geselecteerd voor het dansproject.

Dit project brengen de dansers van ‘street to stage’ en slaan een brug van urban-danser naar urban-maker. Elke solist schrijft, produceert, choreografeert en speelt zijn/haar eigen stuk. De stukken zijn gebaseerd op het leven van de spelers met het doel om hun alter-ego tot leven te brengen.

SHOW sTARK RAVIN' MAD 2023

Terugblik: Stark Ravin' Mad 2022
Vorig jaar dansten 10 unieke dansers in deze theatershow. Het was de tweede show in de reeks van vier met de tweede 10 chapters uit het boek 'The Raven'.

Het ‘boek’ Ravin' is een reeks persoonlijke portretten geschreven en uitgevoerd door dansers met een eigen, unieke stijl.

Het geheel was een geslaagd weekend met een fantastische performance en after party met dj Sueside. Nagenieten? Check onderstaande video!

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief