Beluister de kerstsingle van onze docent Lucas Beukers!

13 december 2023
Beluister de kerstsingle van onze docent Lucas Beukers!
Categorie: Factorium, Muziekhuis

Docent Contrabas, Basgitaar en Popfactory van ons Muziekhuis Lucas Beukers heeft onlangs de sfeervolle kerstsingle 'This Christmas' uitgebracht!

This Christmas is het resultaat van die samenwerking. Een song waar country americana en folk samen komen en dat vertelt hoe belangrijk het is om er voor elkaar te zijn, vooral met Kerstmis. Het verhaal achter deze kerstsong begint tijdens het Flat Mountain festival. Een festival wat in het teken staat van americana en roots muziek. Het is bassist Lucas Beukers probeert het positieve gevoel te onder vangen. Lucas geeft de aanzet om er een liedje over te schrijven. Bij het afronden van het album A Taste Of Te Wild van Nina is daarna als grap geroepen dat het volgende materiaal een kerstsingle moet worden. De puzzel valt helemaal in elkaar als de dochter van de bassist het huis uit gaat en daar heeft hij de nodige moeite mee. Uiteindelijk weet Lucas het gevoel daarbij onder woorden te brengen.

De single is inmiddels al hier en daar op de radio te horen en is daarnaast de turboschijf bij een Fries radiostation. Lucas voegt hier nog aan toe: "Ik zou de single graag bij wijze van kerstgroet delen met al mijn collega's en zoveel mogelijk leerlingen om hen fijne feestdagen te wensen".

BELUISTER DE KERSTSINGLE HIER

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief