Insta Take Over - Imme Debeij op 30 november

22 november 2023
Insta Take Over -  Imme Debeij op 30 november
Categorie: Factorium, MusicAllFactory


Op 30 november trakteren we jullie musicallovers op een exclusief kijkje achter de schermen bij Little Women de musical.
Oud-maffer (volwassenen) Imme Debeij (derdejaars Fontys Muziektheater student) die zelf in de voorstelling als alternate de rol van Amy gaat spelen neemt tijdens de repetities de MusicAllFactory Insta over.

Ben je benieuwd naar hoe zo`n repetitieproces eruitziet en wie de andere spelers zijn?
Tune dan in op www.instagram.com/musicallfactory op donderdag 30 november.
Je krijgt dan tevens de gelegenheid om vragen aan de cast en creatives te stellen.

De voorstelling
Little Women is gebaseerd op het wereldberoemde boek van Louisa May Alcott uit 1868.  Het vertelt het verhaal van vier zusjes March in Boston, Amerika, tijdens de burgeroorlog. Hun vader vecht aan het front, dus worden de zussen alleen door hun moeder verzorgd. De meisjes ontwikkelen zich naar jonge vrouwen. Ze dromen, ruziën en ontdekken wie ze zijn. De romantische Meg, de zachtaardige Beth, de verwende en temperamentvolle Amy en de stoere ambitieuze Jo.

Zij gaat haar dromen achterna en streeft ernaar een bekende schrijfster te worden. Maar in New York lijkt elke uitgever haar manuscripten af te wijzen met de ‘subtiele’ boodschap dat ze beter kan gaan trouwen en kinderen kan krijgen. Zal Jo haar dromen moeten opgeven?

De voorstelling is te zien op 20, 21, 23 en 28 december in DeLaMar West, Amsterdam.

info & tickets 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief