Talent Take Over op kc De Mortel

31 mei 2022
Talent Take Over op kc De Mortel
Categorie: Factorium, Onderwijs

Stel je voor, één hele dag zonder rekenen, taal, lezen of andere "gewone" lessen maar alles in het teken van het ontdekken en ervaren van verschillende talenten. En dat onaangekondigd voor de leerlingen. 
Kindcentrum De Mortel in Udenhout had op dinsdag 24 mei de primeur met de allereerste Talent Take Over. 

Maar liefst 18 professionals waren aanwezig om de leerlingen te trakteren op dans, verbeelding, techniek, architectuur, muziek, kunst en nog veel meer.
Factorium Onderwijs consulente Marieke Habraken kijkt super tevreden terug: "Wat een vertrouwen kregen we van het team van kindcentrum De Mortel tijdens deze toffe Talent Take Over! We hebben veel talentvolle leerlingen mogen ontmoeten. Onze docenten Alexander de Boer en Kevin Biemans (rap/muziek), Manon van Riel (musical/dans) en Breanne Martina (hiphop) hebben super genoten!"

Ook de teamleden van De Mortel zaten niet stil. Er was volop ruimte voor interessante gesprekken en uitwisseling om anders te kijken naar talent.

De Talent Take Over is een initiatief van Cist in samenwerking met Dubbel Plus,  Ontdekstation013, Factorium Cultuurmakers, SNENS, Architectuurlessen en andere betrokkenen. 
Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een Talent Take Over op jouw school? Neem contact met Cist op via info@cist.nl

Fotocredit: Cist 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief