013 Cinecitta International Film Festival

12 oktober 2022
013 Cinecitta International Film Festival
Categorie: Factorium

Van 26 t/m 30 oktober geniet je van maarliefst zeventien internationale films tijdens de vierde editie van het 013 Cinecitta International Film Festival. Wie denkt dat het alleen om geboeid staren naar het witte doek gaat, heeft het mis. Het festival is niet alleen geliefd door de prachtige films, maar juist ook de gezellig sfeer en de activiteiten eromheen. 

Zo vindt er op zaterdag 29 oktober  ter aanvulling op filmfestival 013 CIFF een dine-in-cinema plaats. Hierbij wordt de film THE IN-LAWS vertoond in combinatie met heerlijke gerechten die met zorg bereid zijn door de chefs van Ristobar29. Op deze speciale avond kun je plaatsnemen aan een gezellige tafel in de tweede huiskamer van Cinecitta. Bang zijn dat je naast je bord prikt hoef je niet te zijn, met de subtiele sfeerverlichting kun je zorgeloos zowel van het eten als de film genieten. 

Nederlandse ondertitelingen
Nieuw dit jaar zijn de Nederlandse ondertitelingen bij de films. Hiermee zet Cinecitta een extra tandje bij. Daarmee zijn de Engelse ondertitelingen niet verdwenen. Je hebt nu, heel luxe, de keuze!

meer info & tickets

 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief