Zin-in-alles!-dagen

17 oktober 2023, 09:30 uur - 16:00 uur
Zin-in-alles!-dagen
#Factorium#Muziekhuis#Theaterhuis#Danshuis#MusicAllFactory

Factorium organiseert op maandag 16 oktober en dinsdag 17 oktober weer de Zin-in-alles!-dagen, inmiddels een begrip in Tilburg. Afwisselende workshops voor kleuters en kinderen in alle disciplines die Factorium in huis heeft en meer!

Bovendien biedt het ze de kans om een dagje de sfeer bij Factorium te komen proeven en om een kijkje te nemen in ons grote gebouw vol dans- en muziekstudio's. 

Inschrijven voor de Zin-in-alles!-dagen 2023 is nog mogelijk via de mail (LET OP, dinsdag basis is uitverkocht):

INSCHRIJVEN VIA MAIL

Maandag 16 oktober: Mini
Voor de groep Mini (groep 1 & 2) is er tussen 10.00 en 13.00 uur aanbod in muziek, dans en beeldende vorming. Elke deelnemer volgt die ochtend 3 workshops.

Dansles in de stijl Hip Hop, de sterren van de hemel leren zingen, op echte muziekinstrumenten spelen én een mooi beeldend werkje maken. Alles is te beleven deze maandag!

Maandag 16 oktober: Basis
Voor de kinderen van Basis (groep 3 t/m groep 8) hebben we van 10.00 tot 15.30 uur aanbod in muziek, theater en beeldende vorming. Elke deelnemer volgt die ochtend 3 workshops. In de pauze is er in de Factoriumzaal een spetterend programma met Peer de Graaf.

Toffe theaterworkshops, verschillende muziekworkshops en beeldende workshops die draaien om tekenen. De Zin-in-alles!-dagen hebben het allemaal!

Dinsdag 17 oktober: Mini
Voor de groep Mini (groep 1 & 2) is er tussen 10.00 en 13.00 uur aanbod in theater, musical en beeldende vorming. Elke deelnemer volgt die ochtend 3 workshops.

Een workshop rondom tekenen, aan de slag gaan met zingen en muziek maken én toneelles krijgen, het is allemaal mogelijk op 17 oktober!

Dinsdag 17 oktober: Basis
Voor de kinderen van Basis (groep 3 t/m groep 8) hebben we van 10.00 tot 15.30 uur musical, dans en beeldende vorming. Elke deelnemer volgt die ochtend 3 workshops. In de pauze is er in de Factoriumzaal een spetterend programma met Peer de Graaf.

Musicalworkshops van een gespecialiseerd musicaltheaterdocent, les in de dansstijl Hip Hop en aan de slag met tweedimensionale beeldende vorming. Een feestje dus!

Je kunt je voor één of beide dagen inschrijven. Dus is je kind nieuwsgierig naar dans, muziek, theater, beeldende vorming of musical? Of ben je gewoon op zoek naar een feestelijke en creatieve vakantieactiviteit om naar uit te kijken? Dan zijn de Zin-in-alles!-dagen echt iets voor hen.

Betaal-wat-je-kan
We willen de Zin-in-alles!-dagen toegankelijk maken voor alle kinderen in Tilburg. Daarom hanteren we drie tarieven voor het evenement zodat je zelf kan bepalen welk bedrag past bij jouw portemonnee. Hierbij staat het tarief ‘ideaal’ voor het tarief dat kostendekkend is en biedt het tarief ‘sociaal’ de mogelijkheid om met jouw bijdrage de deelname aan het evenement voor gezinnen met een minder grote portemonnee mogelijk te maken. Het is zelfs mogelijk om meerdere kinderen in te schrijven voor verschillende tarieven. Wat je ook kiest: wij zorgen ervoor dat jouw kind een geweldige dag beleeft!

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief