Zin-in-alles!-dagen 2022

24 oktober 2022
Zin-in-alles!-dagen 2022
#Factorium#Muziekhuis#Theaterhuis#Danshuis

Het is bijna herfstvakantie! Dus ben je nog op zoek naar een feestelijke en creatieve vakantieactiviteit waar je kind naar uit kan kijken? Factorium organiseert namelijk op maandag 24 en dinsdag 25 oktober weer de Zin-in-alles!-dagen, waarop kleuters en kinderen verschillende kunstdisciplines kunnen ontdekken en uitproberen.

Bovendien biedt het ze de kans om een dagje de sfeer bij Factorium te komen proeven en om een kijkje te nemen in ons grote gebouw vol dans- en muziekstudio's. 

Wat staat er deze editie op het programma?

Voor peuters (2-3 jaar): Piep!

  • Maandag 24 en dinsdag 25 oktober: van 09.00 tot 11.15 uur een aanbod in muziek en beeldende vorming.

Groep 1 en 2: Mini

  • Maandag 24 oktober: tussen 10.00 en 13.00 uur volgt iedere deelnemer die ochtend drie workshops in muziek, dans en beeldende vorming.
  • Dinsdag 25 oktober: tussen 10.00 en 13.00 uur zijn er weer drie verschillende workshops. Dit keer in theater, muziek en beeldende vorming.

Groep 3 t/m 8: Basis

  • Maandag 24 oktober: tussen 10.00 en 15.30 uur volgen de deelnemers workshops in musical, theater en beeldende vorming. In de pauze is er in de Factoriumzaal een spetterend programma van Peer de Graaf.
  • Dinsdag 25 oktober: tussen 10.00 en 15.30 uur volgen de deelnemers workshops in muziek, dans en beeldende vorming. Met wederom een pauzeprogramma van Peer de Graaf.

Nieuw! De Special Reportersclub

  • Maandag 24 oktober: Speciaal voor super nieuwsgierige kinderen hebben Factorium Theaterhuis en Spruit een activiteit voorbereid waarbij kinderen als ware reporters een exclusief kijkje krijgen bij Festival Circolo. De Kids Reporters Club wordt ontvangen bij het circusfestival in het Spoorpark en maakt tijdens een middag vullend programma kennis met verschillende aspecten van Circolo. Natuurlijk hoort het bezoeken van een voorstelling daar ook bij. Met een Reporters-kaart om de nek en notitieblok in de hand gaan er deuren voor de Kids Reporters open die voor het gewone publiek dicht blijven… Een bijzondere ervaring voor kinderen van 8 tot 12 jaar die anders willen kijken naar theater en dit willen delen met leeftijdsgenoten!

    De Kids Reporters Club bezoekt Circolo onder begeleiding van docenten van Factorium. De deelnemers kunnen om 12.00 gebracht en om 16.30 opgehaald worden bij de hoofdingang van het Spoorpark.

Dus is je kind nieuwsgierig naar dans, muziek, theater, beeldende vorming of musical? Of ben je gewoon op zoek naar een feestelijke en creatieve vakantieactiviteit om naar uit te kijken? Schrijf hem/haar snel in! (Inschrijven kan voor één of beide dagen, de workshops zijn verschillend.)

Prijzen hangen af van het te besteden bedrag van de deelnemers; betaal wat je kunt missen! Of draag bij aan het inschrijfgeld van een kind met een kleine portemonnee. 

Inschrijven:

Piep! Mini Basis Special

Check hier de beelden van de zin-in-alles!-dagen 2021:

Foto's

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief