Topstroom Audities

27 juni 2023
Topstroom Audities

Ben jij tussen de 8-21 jaar en heb jij een uitzonderlijk muzikaal talent? Speel jij het liefst de hele dag op je instrument of kloppen de buren steeds aan waar het geluid van die zingende nachtegaal vandaan komt? Auditeer dan voor het talenttraject Topstroom op 26 en 27 juni!

Topstroom

Deze richting is bedoeld voor jonge, zeer getalenteerde cursisten met veel potentie. Het gaat dus niet enkel om je virtuositeit en muzikaliteit, maar ook om de snelheid waarin jij jezelf kunt ontwikkelen.

Op basis van een auditie word je toegelaten (er zijn 10 plekken per jaar beschikbaar).

Je kan jezelf aanmelden voor de topstroom audities door te mailen naar inschrijven@factorium.nl.

Programma Topstroom
Je volgt 1 keer in de week les op je eigen instrument (45 minuten) en 1 keer per 2 weken repertoireles met pianobegeleiding (45 minuten). Daarnaast krijg je gedurende het jaar extra solfègelessen. Dit laatste doe je samen met de andere Topstroom-cursisten. Je doet daarnaast op de gebruikelijke momenten verplichte examens via de Examenrichting.

Wij stimuleren Topstromers om zoveel mogelijk in verschillende ensembles te muziek te maken zodat je samen kunt en leert spelen. Daarnaast organiseren we evenementen waarop Topstromers kunnen schitteren en vragen wij je om bij bijzondere gelegenheden te spelen. Er wordt zoveel mogelijk op maat gewerkt zodat jij je talent optimaal kunt ontwikkelen in een fijne en stimulerende omgeving.

Voorbeelden maatwerkles
- Extra individuele lestijd
- Repertoireles (met pianobegeleiding)
- Ensemble spel
- Maatwerk
- Solfegelessen en muziektheorie met de Topstroom-klas

Audities
Meer informatie over de aanvangstijden van de audities op 26 en 27 juni.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief