Te gast: Festival Circolo

18 oktober 2019
€ 10,00 (kinderen tot 12 jaar) / € 15,00
Te gast: Festival Circolo
#Factorium

Kolektiv Lapso Cirk - OVVIO

De verborgen schoonheid van het gevaar

Meesters van het evenwicht - en tevens oprichters van Lapso Cirk - David Diez Mendez en Tomas Vaclavek brengen toeschouwers op het puntje van hun stoel met OVVIO. Twee stoelen en een aantal eenvoudige houten planken veranderen tijdens de voorstelling in verschillende obstakels die het duo telkens opnieuw moet overwinnen. Het resultaat is een adembenemend schouwspel waarin kracht, concentratie, durf en vertrouwen een onmisbare rol spelen.

David en Tomas tarten de wetten van de zwaartekracht, maar zijn zich zeer bewust van de risico’s van het vak. Met hun halsbrekende toeren weten ze het publiek te hypnotiseren en fascineren. Want in het gevaar schuilt een wonderlijke esthetiek die zowel boeit als de adem beneemt.

OVVIO is een bloedspannende ode aan het overwinnen van angst, het vinden van balans en het evenwicht tussen spel en spanning.

Van 16 tot en met 20 oktober 2019 toont Festival Circolo je het circus van de toekomst in 3 Tilburgse theaters. Toonaangevend, toegankelijk en tegendraads. Een unieke mix van (inter)nationale topvoorstellingen en prikkelende experimenten op het snijvlak van acrobatiek, theater, dans, muziek en performance art.

Data en tijden: 17 oktober (14.00 / 17.00 uur), 18 oktober (14.00 / 17.00 uur)
Locatie: Factorium Theater, Koningsplein 11a Tilburg
Tickets: € 15,00 / € 10,00 (kind t/m 12 jaar). Klik hier om tickets te bestellen. 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief