Sinterklaas Special - Factorium Pakt Uit!

26 november 2023, 09:30 uur - 13:00 uur
Vanaf €0,- (gratis met kunstenkaart)
Sinterklaas Special - Factorium Pakt Uit!
#Factorium#Muziekhuis#MusicAllFactory#Theaterhuis#Danshuis#Urbanhouse#Onderwijs#Kunstenkaart#Specialfactory

Factorium pakt uit op 26 november tijdens de Sinterklaas Special!

Op zondagochtend 26 november 2023 vinden er door het hele gebouw verschillende Sinterklaas-activiteiten plaats. Van pietendans tot een muzikale speurtocht door het gebouw en van het maken van je eigen Sinterklaaslied tijdens een professionele studio-opname tot het voorgelezen worden onder begeleiding van live muziek voor de allerkleinsten. Dit zijn 'sporen' waarvoor deelnemers ingeschreven kunnen worden.

Sing-along
De ochtend start met een sing-along in onze Theaterzaal, waarbij je mee kunt zingen en dansen met de bekende Sinterklaasliedjes met o.a. de jonge talenten van het Factorium Kinderkoor, ons danshuis en het orkest.  Zouden Sinterklaas en zijn Piet ook een bezoekje brengen aan de zaal?

Iedere deelnemer en één ouder/verzorger heeft bij inschrijving een plaats bij de sing-along.

Blokkenschema Sinterklaasspecial

Last minute meedoen? Dat kan zeker!
Stuur een mailtje naar Kris Verheggen via k.verheggen@factorium.nl.
De betaling kan bij de receptie plaatvinden zondag.

Tarief:
 Vanaf €0,- (spoor geel), overige sporen €12,50 (gratis met de Kunstenkaart). Voor de inschrijfkosten is het mogelijk om beroep te doen op de Meedoenregeling en Stichting Leergeld.

KIES JOUW SPOOR


ROOD: SINT STUDIOSESSIE

(6-12 JAAR + 1 OUDER/VERZORGER)

Vind je dat sommige Sinterklaasliedjes wel een upgrade mogen krijgen? Docent Alexander (Megas) zal laten zien hoe hij te werk gaat in zijn studio. Tijdens deze masterclass mag je zingen, fluisteren of rappen of als producer achter de schermen ondersteunen als je dat wilt. Zo zal je alles te weten komen over het produceren van muziek. Er is zelfs ruimte om een rap te schrijven en op te nemen als je wilt!

Ook mag je samen de fantastische muzikale speurtocht gaan beleven door het hele gebouw. Ga op zoek naar de muziek, vind muzieknoten en verdwaal niet!

GROEN: PIETENDANS
(6-10 JAAR + 1 OUDER/VERZORGER)

Ben jij gek op dansen? Samen met dansdocente Simone Houben ga je een swingende pietendans aanleren.

Ook mag je de spannende muzikale speurtocht gaan volgen dwars door het hele gebouw. Ga op zoek naar de muziek, vind muzieknoten en vind jouw weg door ons grote gebouw! Doe jij hard jouw best? Dan krijg je zelfs jouw eigen unieke pietendiploma!

PAARS: OUDER/VERZORGER-KIND PIETENDANS
(4-8 JAAR + 1 OUDER/VERZORGER)

Samen dansen is leuker dan alleen! Speciaal voor deze dag is er een ouder/verzorger-kind dansles samengesteld door dansdocente Simone Houben. Deze les draait alles om samenwerken. Samen met jouw zoon/dochter/kleinkind/buurmeisje kun je jezelf inschrijven om helemaal in de Sinterklaassfeer te komen.

Ook mag je samen de fantastische muzikale speurtocht gaan beleven door het hele gebouw. Ga op zoek naar de muziek, vind muzieknoten en verdwaal niet!

GEEL: VOORLEZEN, SINTERKLAASVERHAAL MET PIANOMUZIEK (GRATIS)
(3-6 JAAR + 1 OUDER/VERZORGER)

Voorlezen is een feestje! Er wordt voor de allerkleinsten niet alleen een prachtig Sinterklaasverhaal voorgelezen door een speciale gast van Bibliotheek Midden Brabant, maar dit wordt ook nog eens muzikaal ondersteunt door professioneel pianist Gert Oude Sogtoen. Zo wordt een verhaal nóg kleurrijker, spannender en leuker. in samenwerking met de LocHal wordt deze activiteit gratis aangeboden in het kader van leesbevordering.

Let op! Spoor geel is uitverkocht


Tijdens dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer u dit evenement bezoekt, geeft u de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar u op staat te gebruiken voor communicatiedoeleinden. Bezoek www.factorium.nl voor meer info over ons privacy statement.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief