Factorium Talent Sessions: Hartenkamer

10 april 2021, 19:00 uur
Online event (gratis)
Factorium Talent Sessions: Hartenkamer
#Factorium#MusicAllFactory

HARTENKAMER 
'Een muziektheaterconcert'

Op 10 april zal onze tweede Factorium Talent Session worden uitgezonden. Tijdens dit bijzondere online concert, slaan onze (oud-)MusicAllFactory en Fontys Muziektheaterstudenten de handen ineen. Inspiratie, verbinding en creativiteit vormen het bloed dat door de ‘Hartenkamer’ zal stromen. Intiem en ontwapenend, openen zij hun harten en gaan de dialogen met elkaar aan. Over gekoesterde dromen en brandende verlangens. Over de kracht van alleen zijn, maar het verscheurende van eenzaamheid. Over de schoonheid van gemis en de drijfveren van hoop.

Met gepaste afstand, zullen zij dichterbij weten te komen dan ooit. Tune in om 19.00 en laat je hart verwarmen!

Zang: Danique Dusée, Michelle Nijenhuis, Kevin Manuputty, Jessie Vos, Martijn Smids en Mariska Pronk.

Piano: Steven van Gool

Deze Factorium Talent Session komt tot stand in samenwerking met MusicAllFactory & Fontys Muziektheater en Musicalsites.nl

Online stream VIA MUSICALSITES (gratis)

Zoveel talent, zo’n mooi theater, maar helaas nog steeds zoveel lege stoelen. Tijd voor verandering! Wij cultuurmakers staan nooit stil en veranderen daarom onze theaterzaal in een heuse opname studio waarin wij onze talenten in de spotlights zullen zetten. Van violisten tot musicalzangers en van blazers tot singer-songwriters, je vindt het allemaal tijdens onze ‘Factorium Talent sessions’.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief