Dansvoorstellingen Inspiring People

10 april 2022, 10:30 uur - 18:00 uur
€6,50
Dansvoorstellingen Inspiring People
#Factorium#Danshuis

Kom je ook genieten van de voorstelling Inspiring people? De Factorium Danshuis Dansers staan eindelijk weer in het theater!

De dansers vertalen middels zeer uiteenlopende choreografieën thematieken die hun choreografen (en hunzelf) inspireren in het leven. Van Justin Timberlake tot Prinsessen, van Powervrouwen tot Huisdieren.  

De online kaartverkoop is gesloten, tickets zijn nog verkrijgbaar aan de receptie!
  
Inspiring People zijn dansvoorstellingen waar je choreografieën in de stijlen Hip Hop, Klassiek Ballet, Moderne- en Jazzdans kunt bewonderen. Er zullen twee verschillende voorstellingen te zien zijn dit weekend. Zaterdag 9 april staan de Youngsters & Adults op de planken en op zondag 10 april Kids & Youngsters. Beide dagen zijn er 4 voorstellingen te zien. 

Pizza Party

Na het kijken van de voorstelling zin in iets lekkers? Dat komt goed uit! Beide dagen zijn er op twee momenten Pizza Party's in de Factorium foyer. Je kunt via de ticketshop je gerechten bestellen en deze met jouw betaalbewijs ophalen in de foyer. Elk gerecht kost €7, op het menu staan: Pizza Margerita, Pizza Pepperoni en een Salade. Bestellen kan tussen 24 februari en 6 april.

Silent Disco Afterparty

Op zaterdagavond en zondag namiddag kun je lekker swingen tijdens de Silent Disco Afterparties. Je ontvangt een koptelefoon waarop je kunt kiezen uit 3 verschillende kanalen muziek. Je koptelefoon krijgt de kleur van het kanaal wat je hebt gekozen. Eén ticket kost €3.50 en kan via de webshop van Factorium gekocht worden. 

Registratie (film van de voorstelling)

De voorstelling zal worden geregistreerd zodat jullie thuis samen nog een keer kunnen nagenieten. Alle groepen zullen worden meegenomen! U kunt deze registratie tussen 24 februari en 19 april via de website kopen. Via de mail krijgt u dan een verborgen link. De kosten zijn €2.50 per voorstelling (je kunt kiezen voor de zaterdag of zondag registratie), hiermee dekken wij deels de onkosten voor het maken van de film. 

Film kopen

 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief