Boekpresentatie 'Acteren ontrafeld' (Annerieke Groen)

8 juni 2024, 16:30 uur
Boekpresentatie 'Acteren ontrafeld' (Annerieke Groen)
#Factorium#Theaterhuis#Onderwijs

Datum: 08-06-2024

Starttijd: 16:30

Locatie: Foyer, Factorium

Prijs: GRATIS

STUUR EEN MAIL EN MELD JE AAN!

Op 8 juni vind naast de MAF eindvoorstelling de boekpresentatie plaats van Annerieke Groen. Zij schreef een tijd terug een handboek over het worden van de best mogelijke acteur. Wil jij je nodige acteerskills verbeteren en weten wat nodig is om de best mogelijke acteur te worden? Kom dan deze week langs. 

Theaterdocenten zeggen vaak dat studenten niet te veel moeten nadenken over het acteren. Dat ze gewoon moeten doen en dat daar onzekerheid bijhoort. Dat ze daar betere acteurs van worden. In zekere zin hebben ze gelijk, maar het kan (beginnende) acteurs helpen te weten waarom onzekerheid beter spel kan opleveren en met welke tools ze die onzekerheid kunnen omzetten in een constructieve zoektocht.

En het helpt bovendien om te weten wáár ze dan precies naar op zoek kunnen. In de vijfentwintig jaar dat Annerieke Groen acteerles gaf, verdiepte ze zich in verschillende methodes en bracht die samen in het handboek Acteren ontrafeld. Een mogelijke ontleding van het vak acteren voor iedereen die op zoek is naar de tools of wil weten wat je taak is als acteur.

Deelnemen kan alleen op aanmelden van de RSVP. Meld je dus aan via info@itfb.nl o.v.v. boekpresentatie Annerieke Groen Tijdens de presentatie zal het eerste exemplaar officieel uitgereikt worden aan acteur Ad Knippels.

Daarna volgt een borrel (en kan je je aankoop natuurlijk laten signeren!) Om 20.00 uur is er gelegenheid de voorstelling van de MusicAllFactory te bezoeken waar Annerieke's eerste ideeën voor het boek ontstaan zijn.

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief