Strijkorkest De Vrolijke Noten

Speciaal voor beginnende spelers van een strijkinstrument, doe lekker mee! Het klinkt een stuk beter als je samen speelt...

Speelt jouw kind viool, altviool, cello of contrabas en heeft die zin om in een strijkersensemble te spelen? Als jouw kind twee jaar speelt, kan die meespelen in dit orkest! Alle melodieën en ritmes zijn nog eenvoudig, maar het klinkt al snel als een echt orkest.

Een ensemble is een mooie aanvulling op de reguliere les. In de wisselwerking van het samen muziek maken met anderen leert jouw kind weer hele andere facetten van het spel. Leuk en leerzaam tegelijk! 

Kom een kijkje nemen
Wil jouw kind eerst komen proeven van het orkest? Die is van harte welkom om een kijkje te komen nemen tijdens een repetitie, neem vooral ook het instrument mee.

Gratis deelname met de Kunstenkaart
Met de Kunstenkaart kun je onbeperkt deelnemen aan geselecteerde cursussen en workshops waaronder deze cursus. Daarnaast kun je gedurende het seizoen ook gratis tickets scoren voor geselecteerde voorstellingen en kun je onbeperkt gratis oefenen in muzieklokalen (op basis van beschikbaarheid).

Meer informatie?
Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via inschrijven@factorium.nl of 013-535 40 55.

Strijkorkest De Vrolijke Noten

Strijkorkest De Vrolijke Noten

Locatie
Hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Vrijdag (16:00 - 16:45 uur)
Lesduur
45 min.
Docent(en)
Charlotte Knippenberg
Aantal lessen
36 lessen
Leeftijden
6 - 12 Jaar
Startdatum
30 augustus 2024
Einddatum
13 juni 2025
Prijs
Gratis Deelname Met Kunstenkaart
275,00 Muziek Jaarcursus T/m 18 Jaar 45 Minuten

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief