Regionaal Strijkorkest

Weet je wat mooier is dan het geluid van een enkel strijkinstrument? Het geluid van meerdere strijkinstrumenten tegelijk!

Het Regionaal Strijkorkest is een ensemble voor cursisten die op gevorderd niveau viool, altviool, cello of contrabas spelen. Het orkest geeft minimaal tweemaal per jaar een concert. Aankomende talenten krijgen de gelegenheid om als solist op te treden. 

Het repertoire van het orkest is heel divers. Verwacht dat er op jouw lessenaar barok, klassieke, romantische en moderne periodes voorbij komen maar ook lichte en populaire muziek.

Bij het Regionaal Strijkorkest staat de ervaring van het samenspelen centraal. Het is een waardevolle aanvulling op je muzikale ontplooiing!

Eerst proeven
Wil je eerst komen proeven van het orkest? Kom gerust een keer luisteren tijdens een repetitie en neem je instrument mee. In overleg met de dirigent wordt na een kort gesprek beoordeeld of je niveau voldoende is voor het orkest. Daarna speel je een aantal repetities mee en kunnen we van beide kanten zien of je vast lid kunt wordt van het Regionaal Strijkorkest.

Gratis deelname met de Kunstenkaart
Met de Kunstenkaart kun je onbeperkt deelnemen aan geselecteerde cursussen en workshops waaronder deze cursus. Daarnaast kun je gedurende het seizoen ook gratis tickets scoren voor geselecteerde voorstellingen en kun je onbeperkt gratis oefenen in muzieklokalen (op basis van beschikbaarheid).

Meer informatie?

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via inschrijven@factorium.nl of 013-535 40 55.

Regionaal Strijkorkest

Regionaal Strijkorkest

Locatie
Hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Vrijdag (16:30 - 18:30 uur)
Lesduur
120 min.
Docent(en)
Susannah Nieuwenhuizen
Aantal lessen
36 lessen
Leeftijden
12 - 18 Jaar
Startdatum
30 augustus 2024
Einddatum
13 juni 2025
Prijs
Gratis Deelname Met Kunstenkaart
Gratis Deelname Topstroom
265,00 Regionaal Strijkorkest T/m 18 Jaar
390,00 Regionaal Strijkorkest Vanaf 19 Jaar

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief