Hedendaagse Moderne Dans

Hedendaagse dans is een hele persoonlijke, afwisselende vrije en organische dansstijl die je de kans geeft een originele en eigen bewegingstaal te ontwikkelen. Het leuke aan hedendaagse dans is dat je ook als beginner met weinig techniek al hele toffe combinaties kunt dansen.

De cursus begint met de basis van moderne danstechnieken zoals die van Limòn en Graham. Van daaruit wordt er verder gewerkt. In hedendaagse dans is veel aandacht voor ruimtegebruik, bewegingskwaliteiten, ademhaling, frasering, grondwerk en releasetechniek. Er wordt ook af en toe rond improvisatie en contactimprovisatie gewerkt. Deze maken dat je je nog vrijer voelt in je dansbeleving en zorgen ervoor dat je eigen bewegingsvocabulaire wordt uitgebreid. 

Docent
De docent van deze cursus is Nele Vandeneede. Zij is een spontane, energieke en enthousiaste docent die je volledig meeneemt in het moment. In een ontspannen, open en aangename sfeer wordt dansenderwijs gewerkt aan danstechniek én dansgevoel. Plezier en spelen staan voorop, de rest volgt vanzelf! Nele studeerde in 2015 af aan Fontys Academie voor Danseducatie (specialisatie Moderne danstechniek en -didactiek). In 2015 won Nele de Jacques de Leeuwprijs in de categorie ‘Docerend’.

Meer informatie
Neem contact op voor meer informatie!

Hedendaagse Moderne Dans

Hedendaagse Moderne Dans

Locatie
Factorium Hoofdgebouw, Koningsplein 11a, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Woensdag (20:15 - 21:30 uur)
Lesduur
75 min.
Docent(en)
Nele Vandeneede
Aantal lessen
10 lessen , start bij voldoende deelname (9)
Leeftijd
16 - 40 Jaar
Startdatum
9 september 2020
Einddatum
2 december 2020
Prijs
130,00
Opmerkingen

Niveau 4(+) jaar les
Danskleding
Geen les op 21 en 28 oktober en 4 november

Reacties deelnemers
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief