Gitaarensemble

Zin om mee te spelen met een enthousiaste groep gitaristen? Dan ben je van harte welkom bij een van de gitaarensembles van Factorium! Er wordt gespeeld op klassieke gitaren door gevorderde gitaristen.

Het repertoire is breed en varieert van klassieke werken uit diverse periodes tot swingende blues. Je zult merken dat de unieke samenklank van klassieke gitaren zich heel goed leent voor allerlei muziek. De verschillende partijen laten het muziekstuk klinken als een compleet orkest.

Een gitaarensemble is een mooie aanvulling op je reguliere gitaarles en kun je met de kunstenkaart gratis volgen. In de wisselwerking van het samen muziek maken met anderen leer je weer hele andere facetten van het gitaarspel. Leuk en leerzaam tegelijk! De bladmuziek wordt aangeboden in het notenschrift én tabulatuur.

Kom een kijkje nemen
Wil je eerst komen proeven van de les? Je bent van harte welkom om te komen luisteren tijdens een repetitie. Neem vooral ook jouw instrument mee!

Gratis deelname met de Kunstenkaart
Met de Kunstenkaart kun je onbeperkt deelnemen aan geselecteerde cursussen en workshops waaronder deze cursus. Daarnaast kun je gedurende het seizoen ook gratis tickets scoren voor geselecteerde voorstellingen en kun je onbeperkt gratis oefenen in muzieklokalen (op basis van beschikbaarheid).

Meer informatie?
Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op via inschrijven@factorium.nl of 013-535 40 55.

Gitaarensemble

Gitaarensemble

Locatie
Hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Maandag (20:00 - 20:50 uur)
Lesduur
50 min.
Docent(en)
Paul Hagenaars
Aantal lessen
18 lessen
Leeftijden
14 - 99 Jaar
Startdatum
26 augustus 2024
Einddatum
23 juni 2025
Prijs
Gratis Deelname Met Kunstenkaart
355,00 Ensemble Vanaf 19 Jaar

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief