De Paarse Olifant

Op het toneel kan alles! Soms is het beetje spannend of juist heel grappig. Bij De Paarse Olifant leren kinderen van 6-8 jaar de basisbeginselen en mogelijkheden van toneelspelen: gekke verhalen verzinnen, rollen bedenken en natuurlijk hoe ze dat kunnen overbrengen. Ze leren hoe ze het publiek op het puntje van hun stoel laat zitten van spanning. En iedere week wordt er iets nieuws bedacht.

Vervolgens kiezen de kinderen en docent een toneelstuk en krijgt iedereen een rol. Daarna wordt er gerepeteerd tot aan de voorstelling die in gespeeld wordt in de Week van de Kleine Artiest, 14 t/m 18 april 2021. 

Docenten 
Hilde van Uden is afgestudeerd in 2016. Ze houdt van theater met een brutaal randje. Alle kinderen zijn welkom in haar groep om mee te doen met het spelen van korte scenes waarbij het net even anders loopt dan in het gewone leven. Hilde houdt van energie en de lach is altijd dichtbij.
Rebecca Schoolmeesters is een eigenzinnig actrice die van solowerk haar specialisatie heeft gemaakt. Zij is aangesloten bij het Makershuis Tilburg. Eerdere solo’s van Rebecca waren te zien tijdens Het Cafe Theaterfestival en in Theaters Tilburg. 

Meer informatie
Neem contact op voor meer informatie!

De Paarse Olifant

De Paarse Olifant

Locatie
Factorium Hoofdgebouw, Koningsplein 11a, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Maandag (16:00 - 17:30 uur)
Lesduur
90 min.
Docent(en)
Hilde van Uden Rebecca Schoolmeesters
Aantal lessen
30 lessen
Leeftijd
6 - 8 Jaar
Startdatum
14 september 2020
Einddatum
31 mei 2021
Prijs
290,00
Opmerkingen

Inclusief voorstelling in de week van de kleine artiest van 14 t/m 18 april 2021
3 mei 2021 geen lesdag

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief