** Hiephiep hoera: Factorium bestaat 150 jaar! **

DRIE KEER GOUD! Honderdvijftig jaar onderwijs in muziek, dans en theater maakt Tilburg tot een bijzondere cultuurstad en dat gaan we vieren. Met jullie. Omdat we samen opstaan voor cultuur. Voor alle inwoners van Tilburg en Goirle. Zo gaan we tijdens ons jubileumjaar met drie gouden cadeaumomenten uitpakken. Ga d`r maar eens lekker voor zitten want hier komen ze!

 

Jubileumfestival

Op zondag 17 februari (13.00 - 18.00 uur) bruist het hoofdgebouw van Factorium van de grote en kleine voorstellinkjes, mini-optredens, cross-overacts, gastoptredens, masterclasses en workshops. Onderdeel van het festival is ook een spectaculaire Jubileumshow die tijdens het festival 3x wordt gespeeld. Verwacht een feest, een GROOT feest! En bij feestjes horen ook verrassingen en cadeaus, daar zul je als bezoeker ook het nodige van merken. Meer info: klik hier
  

Muzi-Tour-Tilburg 

Deze tour neemt je letterlijk mee op avontuur door historisch, cultureel Tilburg! Je gaat op pad naar 6 markante locaties die een rol hebben gespeeld in de muziekgeschiedenis van Factorium en daarmee ook in de muziekgeschiedenis van Tilburg. En natuurlijk wordt er dan ook muziek gemaakt: je wordt getrakteerd op miniconcertjes van topniveau! Dit alles vindt plaats op zondag 2 juni. Meer info volgt!  

 

Week van de Kleine Artiest 

In de Week van de Kleine Artiest staat (uiteraard) de kleine artiest centraal! Het is een festival voor en door kinderen. Oftewel: de kinderen zijn aan het woord en de verbeelding aan de macht, begeleid door kunstenaars. Het festival vindt plaats tijdens de herfstvakantie (14 t/m 20 oktober). Meer info volgt! 

 

 

 

     


 

meer informatie print