Concert Tilburgs Vocaal Ensemble en Souvenir Jeugdkoor

‘Gelukkig hebben we die liedjes nog’ is de titel van de voorstellingen van het Tilburgs Vocaal Ensemble en de opleidingsklas van het Souvenir Jeugdkoor. De koren zingen kleinkunstliederen over de thema’s generaties, ouder worden en nalaten. Een combo van docenten van Factorium werkt mee aan de voorstelling. Te zien op 10 en 11 november.

Drie generaties zangers, van 7 tot 70 jaar, bezingen in muzikale vertellingen het leven. De toeschouwer ziet het jeugdkoor zingend rondlopen in het oude-mensen-museum. De oudere zangers zingen de kleine zangers in slaap. Daarnaast zijn korte stukken te zien van interviews met jonge en oude zangers over hun dromen.

 

Bekende en minder bekende luisterliederen van onder andere Drs.P, Herman van Veen, Jules de Corte, Toon Hermans en Annie M.G. Schmidt passeren de revue. Ook zingen de koren recenter werk van bijvoorbeeld Claudia de Breij en Brigitte Kaandorp. Speciaal voor het TVE werden bewerkingen op maat gemaakt door onder andere Hans van den Brand en Don Henken.

 

Muzikale leiding: Peggy Hegeman en Ramon van den Boom

Regie: Lieve van Tuijl

Beeld en geluid: Piet Verkleij

 

Data en tijden: zaterdag 10 november om 19.30 uur en zondag 11 november 15.30 uur. 
Locatie: Factorium, Koningsplein 11A Tilburg (ingang Bisschop Zwijsenstraat)

Entree: voorverkoop €15,00 – aan de zaal: volle prijs €17,50
kinderen t/m 12 jaar (voorverkoop en aan de zaal) €10,00
vrienden van TVE (voorverkoop en aan de zaal) €12,50 

Let op: aan de zaal kan alleen contact betaald worden. 

Kaarten bestellen: reserveren.tve@gmail.com 

 


 

meer informatie print