Spelenderwijs muziek maken & muziek op schoot

Kinderen houden van muziek, dat laten ze vaak zien en horen! Daarnaast heeft muziek een positief effect op de ontwikkeling van kinderen. In januari starten weer diverse cursussen voor baby's en kinderen en tussen 1 en 6 jaar. Locaties: Tilburg hoofdgebouw en Reeshof. Schrijf snel in!

Muziek op schoot 6-9 maanden

 

Deze cursus biedt de mogelijkheid om samen met je kind liedjes, spelletjes en versjes te leren die voor het jonge kind geschikt zijn. Tijdens de cursus wordt alles zo aangeboden dat je er thuis ook mee kunt werken. Er wordt niet alleen gezongen, ook andere aspecten van muziek krijgen aandacht zoals geschikte luistermuziek, muziek en beweging en spelen op instrumentjes.

 

Klik hier voor meer informatie en/of inschrijven.

 

 

Kinderen tussen 1 - 4 jaar

 

Alle kleintjes kunnen  ook al bij Factorium terecht voor leuke muziekcursussen! Voor de allerkleinsten (vanaf 1 jaar) beginnen we met Muziek met dreumesen en muziek met peuters. In januari starten er weer cursussen in het hoofdgebouw in Tilburg en in de Reeshof. Meer informatie, klik hier 

 

 

 

 

Kinderen tussen 4-6 jaar

 

De kinderen komen in aanraking met ritme, maat, contrasten in de muziek, vormen, improvisatie, liedjes en stemontwikkeling. Dit alles wordt omgezet in leuke en leerzame activiteiten als zingen, luisteren, spelen op instrumentjes, bewegen/dansen en kleine stukjes maken. Een leuke manier om kennis te maken met muziek!

 

Klik hier voor meer informatie en/of inschrijven!

  

 

 

 


 

meer informatie print