Muziekcursussen voor kinderen

Kinderen houden van muziek. Dat laten ze vaak zien en horen! Daarnaast heeft muziek een positief effect op de ontwikkeling van kinderen. Factorium biedt dit cursusseizoen weer allerlei leuke kindermuziekcursussen aan voor de allerkleinsten en kinderen in de basisschoolleeftijd. Schrijf snel in om je kind mee te laten doen!

 

Leeftijdsgroep 0 - 4 jaar

Baby's, dreumesen, peuters, kleuters. Alle kleintjes kunnen bij Factorium terecht voor leuke muziekcursussen. Voor de allerkleinsten (vanaf 0 jaar) beginnen we met Muziek op schoot. Meer informatie: muziek op schoot, muziek met dreumesen, muziek met peuters.

 

Leeftijdsgroep 4 - 6 jaar

Ook voor deze leeftijdsgroep zijn er cursussen waarbij de kinderen op een speelse manier in aanraking komen met muziek en waarbij er ook een combinatie wordt gemaakt met bijvoorbeeld zingen en bewegen/dansen. Meer informatie: muziek spelenderwijs, muziek in beweging.

 

Oriëntatie leeftijdsgroep 6 - 11 jaar

Een uitgebreide en leuke kennismaking met ‘echte’ instrumenten! De kinderen krijgen o.a. les op keyboards, gitaar, blaasinstrumenten, staaf- en slaginstrumenten. Spelenderwijs komen  ook het notenschrift en eenvoudige theorie aan bod. Klik hier voor meer informatie.

 

Kunstmix leeftijdsgroep 6 - 12 jaar

Kun je niet kiezen tussen dansen, toneelspelen of muziek maken? Dan is hier een plezierige en energieke jaarcursus voor! En...kunstmix heeft nog een extraatje namelijk een blok beeldende vorming. Klik hier voor meer informatie.

 

Kinderkoren leeftijdsgroep vanaf 7 jaar

Vind je het leuk om samen met andere kinderen liedjes te zingen van bijvoorbeeld Kinderen voor Kinderen, het Junior Songfestival of liedjes uit musicals? Dan je bij Factorium aan het juiste adres! Aan het einde van het jaar treedt je ook samen op! Klik hier voor meer informatie. 

 

 


 

meer informatie print