Open Dag Factorium hoofdgebouw

Altijd al iets willen doen met dans, theater, musical of muziek? Kom dan zondag 17 september van 13.00 – 16.00 uur naar de Open Dag op de hoofdlocatie in Tilburg! Volg je al een cursus? Dan is deze Open Dag een goed moment om mensen in jouw omgeving kennis te laten maken met wat jij zoal doet bij Factorium!

 

Er is een uitgebreid programma waarbij je op je gemak kunt rondkijken en er zijn legio mogelijkheden om ook al de stoute podiumkunstschoenen aan te trekken en mee te doen! In de Factoriumzaal geniet  je van muziek en diverse dans- theater- en musicalvoorstellingen. Speciaal voor het hele gezin! Je kunt openbare repetities bijwonen, instrumenten uitproberen op de Muziekmarkt en meedoen aan allerlei workshops. Ook is er informatie verkrijgbaar over het nieuwe cursusaanbod in het komend seizoen 2017/2018.

 

Er is tijdens de Open Dag eveneens een programma dat speciaal gericht is op de allerkleinsten met onder andere peuter- en kleuterdans en zelfs muziek op schoot voor baby’s (vanaf 6 maanden)! 

 

Klik hier voor het programma!  


 

meer informatie print