Inschrijving monologenwedstrijd Solo's in Zuid geopend!

De beste monoloog van heel Brabant én Zeeland. Daar gaat het allemaal om in de monologenwedstrijd Solo’s in Zuid. Ben je een amateurtoneelspeler van 13 jaar of ouder? Dan kun je meedoen met deze wedstrijd! Schrijf je in via www.solosinzuid.nl en wie weet win jij de hoofdprijs, eeuwige roem en een groots applaus!

 

De uitdaging is om een ijzersterk monoloog neer te zetten van maximaal 10 minuten. Zelfgeschreven of uit een bestaand toneelstuk of boek. De jury stelt originaliteit in vormgeving op prijs. Je voert de monoloog op tijdens één van de vier voorrondes in april of mei:  

 

21 april - Nieuwe Veste, Breda

11 mei – Jeugdtheaterschool Zeeland, Goes

13 mei – Factorium Podiumkunsten Tilburg

13 mei – CKE, Eindhoven

 

Van elke voorronde gaan de beste monologen door naar de finale. Deze finale is op maandag 22 mei en vindt plaats bij Factorium Podiumkunsten in Tilburg. De winnaar van Solo’s in Zuid 2017 wint een theatercursus naar keuze bij een van de deelnemende centra voor de kunsten of een goed gevulde PODIUM Cadeaukaart.

 

De jury bestaat bij zowel de voorrondes als finale uit mensen uit 't theatervak. Zij letten onder andere op originaliteit, hoe goed de tekst in elkaar zit en of de monoloog goed wordt uitgedragen.

 

Meer informatie & inschrijven: www.solosinzuid.nl

Facebook:  https://www.facebook.com/solosinzuid2017/ 

Twitter: https://twitter.com/solosinzuid  #solosinzuid

 

Foto: Liz Abels, winnares Solo’s in Zuid (fotograaf: William van der Voort - Cloakture).


 

meer informatie print