Finale monologenwedstrijd Solo's in Zuid

De beste monoloog van heel Brabant én Zeeland. Daar gaat het allemaal om in de monologenwedstrijd Solo’s in Zuid. De 8 winnaars van de verschillende voorrondes in Breda, Goes, Eindhoven en Tilburg staan op maandag 22 mei, 19.30 uur in de finale bij Factorium Podiumkunsten. Publiek is daarbij uiteraard van harte welkom!

 

Er staan 8 finalisten te trappelen om hun monoloog te laten horen en zien:  Sarah Mullié, Jana van Schuylenburch, Suzanne Krijger, Danielle Meuleman, Annemarijn Korten, Roy Sijkens, Ietje Hermans en Guinevere Dommeck. De uitdaging is om een ijzersterk monoloog neer te zetten van maximaal 10 minuten. Zelfgeschreven of uit een bestaand toneelstuk of boek.

 

Jury

De deelnemers worden beoordeeld door een jury uit het theatervak: Rozanne de Bont en Koen van der Hijden. Daarnaast is Liz Abels (de winnares van de vorige editie) jurylid! De jury let onder andere op originaliteit, hoe goed de tekst in elkaar zit en of de monoloog goed wordt uitgedragen.

 

Prijs

De winnaar van Solo’s in Zuid 2017 ontvangt uiteraard een grandioos applaus en gaat naar huis met een theatercursus naar keuze bij een van de deelnemende centra voor de kunsten of een goed gevulde PODIUM Cadeaukaart!

 

Als publiek aanwezig zijn bij de finale? Dat kan uiteraard!

 

Datum en tijd finale: 22 mei, 19.30 uur

Locatie: Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11A, Tilburg (Ingang Bisschop Zwijsenstraat

Entree: € 6,00. Je kunt kaarten bestellen via de webshop, of aan de kassa op de avond zelf. 

 

Foto: Liz Abels, winnares Solo’s in Zuid (fotograaf: William van der Voort - Cloakture).

 

Meer informatie: www.solosinzuid.nl

Facebook:  https://www.facebook.com/solosinzuid2017/ 

Twitter: https://twitter.com/solosinzuid  #solosinzuid

 


 

meer informatie print webshop