Big Bang-Big Crunch

Op 22 en 23 juni laten de jongeren van de MusicAllFactory hun talenten zien. Big Bang-Big Crunch speelt zich af op het grensgebied tussen vriendschap en verliefdheid. Twaalf personages zijn op zoek naar confrontatie, bevestiging, zichzelf en naar die eerste grote liefde....

 

Waarom moet dat allemaal? Dat je op zoek bent naar een ander, dat je jezelf weggeeft aan een ander, dat je maar voor een deel jezelf kan zijn, of helemaal, teveel? Of hoe eigenlijk...? Razendsnel, alle kanten op, als de vlinders in je buik, de hormonen in het lichaam, de sterren in het heelal die botsen, afketsen, samensmelten maar nooit weg kunnen zijn. Je moet er zijn met jezelf en met die anderen, je hebt het maar te doen zo. Niemand wil alleen zijn, toch?

 

Spelers: Aniek Mommers, Annabel van Casteren, Anne-Sophie Widdershoven, Arjen Kimenai, Aukje Mertens, Bo Peters, Bryan Baas, Dave Rijnders, Dennis Vermeulen, Dirk Wenting, Eline Chavanu, Floor Staps, Irmelijn Geerts, Jelle Ruijssenaars, Jessie Vos, Jiska Janssen, Joël Toeange, Joost van der Aa, Kaylee Peters, Kyra Ummels, Lana Renet, Lena Stallinga, Lieke van Well, Liesanne van Dongen, Linde Kersbergen, Marit van den Ouweland, Melissa Groeneveld, Michelle Nijenhuis, Mick van Haaren, Mickey Vermeer, Nienke Fitters, Noortje van Eijl, Remco Veldhuis, Romy van den Berk, Ruby Kieft, Teddy Vermeer, Vera Keijsers, Vic Mooren en Wessel Wirken.  

Data en tijden: zaterdag 22 juni om 20.00 uur en zondag 23 juni om 19.30 uur .
Locatie: Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a.
Kaarten: € 12,50. Klik op de datum hierboven om kaarten te bestellen.

 


 

meer informatie print webshop