Deze cursus is niet (meer) beschikbaar.
Reacties deelnemers
Saniye
Hallo,
Wat jammer dat de reeksen mij nu niet uitkomen. Ik heb zeker interesse voor een volgende leergang. Kan ik op de hoogte gehouden worden? Bedankt!
Gr Saniye
Linda Vink
Vijf Weken lang, elke dinsdag acteertraining, wat was dat een feestje! Het is best lastig om een geschikte training te vinden als professional, maar dit was een heel goede keuze.
Annerieke is een fijne docent, die vooral laat doen, niet te veel gepraat, maar veel trainen in een geheel veilige setting. Ik heb ervaren dat het voor mij als zanger zo fijn is om ook vooral eens bezig te zijn met alleen het acteergedeelte en te werken met tekst.

Annelijn Suijkerbuijk
Ik heb net de speltraining van Annerieke afgerond. Ik heb jaren geleden de opleiding tot theaterdocent gedaan en ik vond het te gek om zelf weer te spelen en les te krijgen en weer bezig te zijn met een monoloog. Annerieke zorgt voor een vrije en open sfeer waarin veel uitgeprobeerd kan worden.
Dus volg die lessen! Het is heerlijk om weer zelf bezig te zijn.
Eva ten Hoor
Fijn om weer te spelen en op de vloer te staan. Lekker met andere professionals weer het speelplezier ervaren. Fijne cursus!

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief