Theaterbeest

Theaterbeest is een voorstellingsgroep voor jongeren van 18 – 22 jaar onder leiding van regisseur Hilde van Uden. Ervaring met toneelspelen is niet vereist. Je maakt een voorstelling aan de hand van het thema wat jullie samen bedenken. Hilde gaat samen met jullie een theatrale zoektocht aan over hoe je dit onderwerp het beste, meest aangrijpend, ontroerend of spannend kunt brengen. 

Theater is een hele geschikte manier om met elkaar te onderzoeken hoe je over dingen denkt, wat je voelt en op welke manier je daaraan uiting geeft. Je gaat dan ook heel veel spelen, leren over theatermaken, over jezelf, anderen en de wereld rondom je. Het klinkt allemaal serieus (en dat IS het ook) maar natuurlijk wordt er ook gelachen! Het werken aan een voorstelling is sowieso een plezierige bezigheid.

De eerste periode is er aandacht voor spel en spelverdieping. Vervolgens wordt er hard gerepeteerd voor de voorstelling .

De eerste periode is er met name aandacht voor spelverdieping en vervolgens wordt er hard gerepeteerd voor de voorstelling. Je speelt de voorstelling tijdens Powerplay bij Factorium in het weekend van 12 en 13 juni 2020.

Docent
Hilde van Uden is afgestudeerd in 2016. Ze houdt van brutaal theater dat met een vette knipoog de wereld laat zien en waardoor je om jezelf kunt lachen. Hilde daagt spelers op een energieke wijze uit de grenzen van hun comfortzone af te tasten en daar het liefst volledig overheen te gaan. Samen met haar spelers zoekt Hilde naar andere en nieuwe kanten van ieders spelkwaliteiten en- inzichten.

Meer informatie
Neem contact op voor meer informatie!

Theaterbeest

Theaterbeest

Locatie
Factorium hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Maandag (18:45 - 20:15 uur)
Lesduur
90 min.
Docent(en)
Hilde van Uden
Leeftijd
18 - 22 Jaar
Startdatum
16 september 2019
Einddatum
13 juni 2020
Prijs
264,00
Opmerkingen

Voorstelling tijdens Powerplay op 12 en/of 13 juni 2020

Reacties deelnemers
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief