Theaterbeest

Tijdens dit bijzondere theaterproject maak je met een groep leeftijdsgenoten een voorstelling onder leiding van regisseur Hilde van Uden. Er wordt gewerkt aan de hand van het thema 'identiteit'. Hilde deed al eerder onderzoek naar dit thema in een project met studenten van Fontys Theater.  

Identiteit gaat alle mensen aan; de zoektocht naar jezelf geldt voor iedereen. Theater is een geschikte manier om met elkaar te onderzoeken hoe je over dingen denkt, wat je voelt en op welke manier je daaraan uiting geeft.

In Theaterbeest leer je jezelf beter kennen, leer je anderen beter kennen, de wereld beter begrijpen en jezelf te uiten. Het klinkt allemaal serieus, maar natuurlijk wordt er ook gelachen! Het werken aan een voorstelling is sowieso een plezierige bezigheid.

Docent
Hilde van Uden is afgestudeerd in 2016. Ze houdt van brutaal theater dat met een vette knipoog de wereld laat zien en waardoor je om jezelf kunt lachen. Hilde daagt spelers op een energieke wijze uit de grenzen van hun comfortzone af te tasten en daar het liefst volledig overheen te gaan. Samen met haar spelers zoekt Hilde naar andere en nieuwe kanten van ieders spelkwaliteiten en- inzichten.

Meer informatie
Neem contact op voor meer informatie!

Theaterbeest

Theaterbeest

Locatie
Factorium hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Maandag (19:00 - 20:30 uur)
Lesduur
90 min.
Docent(en)
Hilde van Uden
Leeftijd
19 - 23 Jaar
Startdatum
17 september 2019
Einddatum
13 juni 2020
Prijs
244,00
Opmerkingen

Voorstelling tijdens Powerplay op 12 en/of 13 juni 2020

Reacties deelnemers
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief