Theater voor beginners

Nog nooit gespeeld en wel de kriebels voelen om je stem te laten klinken, voor een groep te staan en iets onvergetelijks te spelen alsof je Ryan Gosling of Emma Stone him/herself bent? Deze theatercursus brengt jou niet meteen een Oscar maar wel een zeer plezierige en leerzame ervaring waar je anders uitkomt dan ingaat. 

Aan bod komen de beginselen van het acteren; stem- en lichaamsgebruik, omgaan met tekst, presenteren voor een groep. Ook leer je improviseren en kleine scènes spelen. Hoe maak je iets grappig of ontroerend? En hoe bewaar je je rust en spontaniteit in jouw spel? De lessen worden afgesloten met een presentatie voor een klein publiek. Daarnaast bezoek je met de groep ook de voorstellingen van de andere theatergroepen van Factorium. 

Factorium werkt graag en nauw samen met Het Zuidelijk Toneel. Elk seizoen is er in samenwerking met dit gerenomeerd gezelschap een extra waaraan je kunt deelnemen. Informatie hierover volgt via de theaterdocent!

Docent Jorg van den Kieboom 
Jorg van den Kieboom studeerde in 2014 cum laude af aan de Academie voor Theater in Tilburg. Hij won in dat jaar ook nog  de Jacques de Leeuwprijs en de Fontys Entreeprijs. Sindsdien is hij niet meer opgehouden met het maken van theater, het schrijven van theaterteksten en doceren. Jorg heeft een eigen theatergroep met Hidde Brouwers; Het Zuidland. Say no more….

Vervolgcursus
In janauri start Hilde van Uden met de vervolgcursus. Zie hier meer informatie. 

Meer informatie
Neem contact op voor meer informatie!

Theater voor beginners

Theater voor beginners

Locatie
Factorium hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Donderdag (20:15 - 22:15 uur)
Lesduur
120 min.
Docent(en)
Hidde Brouwers
Aantal lessen
14 weken plus bezoek presentaties
Leeftijd
19 - 99 Jaar
Startdatum
23 januari 2020
Einddatum
21 mei 2020
Prijs
240,00
Reacties deelnemers
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief