Regionaal Strijkorkest

Wat is er mooier dan alles wat je op je instrument geleerd hebt in praktijk te brengen en daarbij je eigen muzikaliteit en muzikale inbreng met je leeftijdgenoten te delen? Het Regionaal Strijkorkest is een ensemble voor cursisten die op gevorderd niveau viool, altviool, cello of contrabas spelen. Het orkest geeft minimaal 2x per jaar een concert. Aankomende talenten krijgen de gelegenheid om als solist op te treden. 

Het repertoire van het orkest is heel divers. Verwacht dat er op jouw lessenaar barok, klassieke, romantische en moderne periodes voorbij komen maar ook lichte en populaire muziek.

Bij het Regionaal Strijkorkest staat de ervaring van het samenspelen centraal. Het is een waardevolle aanvulling op je muzikale ontplooiing!

Meer info & aanmelden
Kom gerust een keer luisteren tijdens een repetitie en neem je instrument mee! Ben je enthousiast en wil je jezelf aanmelden? Geef dit dan door aan je docent of aan de dirigent als je bij het orkest komt kijken. In overleg met de dirigent wordt na een kort gesprek beoordeeld of je niveau voldoende is voor het orkest. Daarna speel je een aantal repetities mee en kunnen we van beide kanten zien of je vast lid kunt wordt van het Regionaal Strijkorkest.

Regionaal Strijkorkest

Regionaal Strijkorkest

Locatie
Factorium hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Vrijdag (16:30 - 18:30 uur)
Lesduur
120 min.
Docent(en)
Jos van den Dungen
Leeftijd
10 - 99 Jaar
Startdatum
6 september 2019
Einddatum
31 augustus 2020
Prijs
65,00 voor instrumentale jaarcursisten van Factorium t/m 18 jaar
72,00 voor instrumentale jaarcursisten van Factorium v.a. 19 jaar
216,00 voor niet instrumentale cursisten van Factorium t/m 18 jaar
312,00 voor niet instrumentale cursisten van Factorium v.a 19 jaar
Opmerkingen

Gevorderde strijkers

Reacties deelnemers
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief