Perron 12

Perron 12 is een populaire cursus voor theaterbeesten (of beesten in wording) die hard willen werken aan een fantastisch leuke voorstelling. Ervaring is niet nodig, iedereen kan meedoen!

We gaan samen ter plekke dingen verzinnen, maar ook werken met bestaande (toneel)verhalen. Wist je dat je dezelfde tekst op wel 100 verschillende manieren kunt brengen? Met een gek stemmetje. Of heel zielig. Of zo grappig dat het publiek niet meer kan stoppen met lachen. Of supercool, stapelverliefd en ga zo maar door.

Bij Perron 12 leer je verschillende rollen spelen, hoe je kunt samenspelen met anderen, het publiek kunt ontroeren en dat je zelf aan het toneelspelen veel plezier kunt beleven!

Docent Jorg van den Kieboom 
Jorg van den Kieboom studeerde in 2014 cum laude af aan de Academie voor Theater in Tilburg. Hij won in dat jaar ook nog  de Jacques de Leeuwprijs en de Fontys Entreeprijs. Sindsdien is hij niet meer opgehouden met het maken van theater, het schrijven van theaterteksten en doceren. Jorg heeft een eigen theatergroep met Hidde Brouwers; Het Zuidland. Say no more….

Meer informatie
Neem contact op voor meer informatie!

Perron 12

Perron 12

Locatie
Factorium hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Dinsdag (16:00 - 17:45 uur)
Lesduur
105 min.
Docent(en)
Marjolein van der Meer Jorg van de Kieboom
Leeftijd
10 - 12 Jaar
Startdatum
17 september 2019
Einddatum
27 mei 2020
Prijs
308,00
Opmerkingen

Voorstellingsdag: 27 mei 2020
Perron 12 is een populaire groep.
Als deze groep vol is, starten we bij voldoende aanmeldingen een tweede groep.

Reacties deelnemers
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief