I Want You

I Want You is een voorstellingsgroep voor jongeren van 15 – 17 jaar onder regie van Hidde Brouwers. In deze jongerengroep gaat het er actief aan toe! De regisseur haalt alles uit de kast om je van alle mogelijke schaamte en podiumvrees af te helpen. En gelukkig mag daar veel bij worden gelachen! Ervaring met toneel spelen is niet vereist. 

De eerste periode is er aandacht voor spel en spelverdieping. Vervolgens wordt er hard gerepeteerd voor de voorstelling. Je speelt de voorstelling tijdens Powerplay bij Factorium in het weekend van 12 en 13 juni 2020.

Docent Hidde Brouwers
Hidde Brouwers is een jonge theatermaker met toch al een ruime en veelzijdige ervaring in het maken van voorstellingen, met en voor kinderen en jongeren. Hij is artistiek leider van zijn eigen theatergezelschap Het Zuidland, werkt als theaterdocent in het middelbaar onderwijs en was artistiek leider van Universiteitstheater De Koffer. Hidde maakt theater met een rouwrand. Er is altijd iets heel ergs aan de hand en stiekem moet je er toch om lachen.

Meer informatie
Neem contact op voor meer informatie!

I Want You

I Want You

Locatie
Factorium hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Donderdag (18:00 - 20:00 uur)
Lesduur
120 min.
Docent(en)
Hidde Brouwers
Leeftijd
15 - 17 Jaar
Startdatum
19 september 2019
Einddatum
13 juni 2020
Prijs
324,00
Opmerkingen

Voorstellingsdag tijdens Powerplay op 12 en/of 13 juni 2020

Reacties deelnemers
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief