Danslab

Danslab biedt ruimte aan dansers die graag met moderne dans experimenteren en ervan houden om zelf dans te creëren, individueel en in groep. In Danslab doe je dus niet alleen ervaring op als danser, maar ook als maker! Er wordt gewerkt aan een eigen creatieve dansvermogen, geïnspireerd op de eigen ideeën en die van mede cursisten. 

Door middel van improvisatie- en maakopdrachten ontwikkel je een eigen bewegingstaal. Je krijgt meer inzichten in het maakproces vanuit verschillende werkvormen en ontdekt wat er allemaal komt kijken bij het ontwikkelen en uitvoeren van een choreografie. Van kostuum, geluid tot het decor.

Vanuit zelf ontworpen en aangereikt dansmateriaal wordt gewerkt aan kleine presentaties en een grotere dansproductie. Meerdere malen per jaar vinden optredens plaats.  

Om deel te kunnen nemen is geen auditie verreist. Wel wordt gevraagd naar een structurele aanwezigheid en een bepaalde vorm van openheid en durf tijdens de lessen.

Tip! 
Danslab is een hele goede combinatie met de les Hedendaagse moderne dans. Deze les vindt plaats op dezelfde avond en locatie van 20.15 - 21.30 uur.

Meer informatie
Neem contact op voor meer informatie!

Danslab

Danslab

Locatie
Factorium hoofdgebouw, Koningsplein 11A, 5038 WG, Tilburg
Lesdag
Woensdag (21:30 - 22:30 uur)
Lesduur
60 min.
Docent(en)
Nele Vandeneede
Aantal lessen
Jaarcursus, later instromen is mogelijk (aangepast tarief); start bij voldoende deelname
Leeftijd
16 - 40 Jaar
Startdatum
4 september 2019
Einddatum
8 juli 2020
Prijs
242,00 t/m 18 jaar
376,00 vanaf 19 jaar
Opmerkingen

Danskleding

Reacties deelnemers
Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief