MusicAllFactory - deeltijdopleiding

 

Wil je van Musical je vak maken? Wil je doorstromen naar de Fontys afdeling Muziektheater/ Musicaltheater? Dan is de MusicAllFactory iets voor jou! Factorium Podiumkunsten biedt een professionele deeltijdopleiding die je klaarstoomt voor een baan in de musical- en muziektheaterwereld. Daarnaast hebben we een vooropleiding die je voorbereidt op een plek op een voltijdopleiding elders in Nederland. Wij werken met docenten die allemaal betrokken zijn en/of werken op de Fontys Hogeschool voor de kunsten. De enige echte MusicAllFactory van Nederland!

 

Er is een MusicAllFactory voor junioren, voor jongeren, voor volwassenen en een voor Klassiek muziektheater.

 

Musical4U

Wil jij schitteren in een musical met prachtige kostuums, decor, licht en een zaal vol mensen (maar niet je beroep er van maken)? Dan zit je bij Musical4U van Factorium goed! Daar kun je jarenlang plezier beleven aan zang, dans en spel en aan optredens voor publiek. En, het helpt je om eventueel door te stromen naar de MusicAllFactory! Lees meer....

 

 

Nederlandse Musical Dagen: wij doen mee!

Samen met honderden musicalfans de bekendste musicalhits meezingen? Benieuwd naar de musicals van volgend theaterseizoen? De talenten van morgen zien? Kom naar de Nederlandse Musical Dagen op 29 en 30 juni! Factorium is er natuurlijk bij! De talenten van onze MusicAllFactory zie je bij de Summer Sing Along! We houden je op de hoogte!

Lees verder