Cursussen

De theaterafdeling van Factorium biedt cursussen, workshops en projecten voor jong en oud, ervaren en onervaren!

 

Voor 2018 - 2019 zijn er weer nieuwe korte en lange cursussen op alle niveaus. Elk seizoen starten we met een open dag op de tweede zondag in september (13.00 - 16.00 uur) op onze hoofdlocatie op het Koningsplein te Tilburg en maak kennis met onze vakdocenten en neem een kijkje in de lessen.  Wil je al eerder zien en meemaken wat Factorium te bieden heeft? Kom kijken bij een van onze voorstellingen. De data en aanvangsttijden van de uitvoeringen staan vermeld in onze agenda op deze website. Je bent van harte welkom!

 

Voor de volwassenen; tijdens de informatieavond op donderdag  20 september 2018 en donderdagavond 24 januari 2019 maak je kennis met onze regisseurs, hun plannen en hun werkwijze. Je kunt je vervolgens aanmelden voor een van de cursussen. Wacht daar niet te lang mee want vol is vol!

 

Heb je wensen of ideeën? Mail dan naar info@factorium.nl.  Contactpersoon voor theater is Sandra Broekmans.

 

 

Pleased To Meet You!

Op zondag 23 september is er weer een editie van Pleased To Meet You; ons festival voor mensen mét en zónder beperking! Deze 5e editie staat in het teken van ‘Cowboy’s van het Wilde Westen'.  Je kunt komen kijken maar ook komen zingen, dansen toneelspelen of muziek maken! Een cowboy outfit is altijd leuk maar is niet nodig. Hiiiiiiiii haaaaaaaa!!!!

Lees verder