Telderman music workouts

6 oktober 2019, 10:00 uur - 13:00 uur
Telderman music workouts
#Factorium#Classicfactory

Muzikale workouts door Rogier Telderman!

Hoe ontwikkel je je verder op je eigen instrument? Speel je iedere week dezelfde (koor)begeleiding of vul je jouw solo bij de harmonie ongemerkt altijd hetzelfde in? In een serie van drie workshops helpt toppianist TELDERMAN je verder in jouw muzikale reis, en leert je om jezelf en anderen te blijven inspireren. Voor de eerste editie van de music workout is er plaats voor acht deelnemers op de eerste zondag van de maand oktober, november en december bij muziekcentrum DOCK ZUID in Tilburg.

‘Ik weet wel hoe het moet, maar ik heb er geen tijd voor’. Deze workshop is speciaal voor de ambitieuze of gevorderde instrumentalist of vocalist die vastloopt in zijn/haar muzikale ontwikkeling. Tijdens de workshop kijken de participanten samen met TELDERMAN naar ieders muzikale uitdagingen.

Music workout
De music workout wordt georganiseerd door Powered by TINC in samenwerking met Factorium Podiumkunsten. Tijdens een intensieve training krijg je niet alleen feedback van TELDERMAN, maar ook van de andere participanten. Je zet jezelf zowaar voor het blok van je eigen vooruitgang.

De workouts worden gezamenlijk afgesloten met een lunch. Samen bekijken we wat je hebt opgehaald, en wat de doelen zijn voor de komende zondag van de serie. Geef jij jouw eigen geluid de kans? Schrijf je dan nu in!

TELDERMAN
Om pianist Rogier Telderman kunnen we inmiddels niet heen. Met het TELDERMAN trio, TRIPTYCH en in samenwerkingen met internationale grootmeesters als Nik Bärtsch, Adam BaƂdych en Thomas Strønen zette hij de toon. De pianist speelt op gerenommeerde podia als North Sea Jazz, Blue Note en het Concertgebouw. Ook zet hij zich actief in als muzikale ambassadeur en was hij als docent enkele jaren werkzaam bij de conservatoria van Rotterdam en Tilburg.

Data en tijden: 6 oktober, 3 november, 1 december (10.00 - 13.30 uur)
Locatie: DOCK ZUID, Ringbaan Oost 8.12 te Tilburg
Deelname: €125,00 per persoon, inclusief lunch. Meld je vóór maandag 30 september aan via een e-mail met je gegevens naar imke@poweredbytinc.com.
(Fotografie: Jelmer de Haas)

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief