Eindvoorstelling MAF volwassenen

20 juni 2020
€ 18,50
Eindvoorstelling MAF volwassenen
#Factorium#Musicallfactory

Op 19, 20 en 21 juni zie je de afstudeervoorstelling van de vierdejaars studenten van onze MusicAllFactory (MAF)!

Met ondersteuning van de eerste-, tweede- en derdejaars brengen de vierdejaars studenten van de MusicAllFactory stukken uit bekende musicals.
Je ziet de volgende 4e jaars studenten: David Roelofs, Gioya van Rees, Haico Berkelmans, Julie Peeraer, Laura van Tricht, Maartje Mostart en Syntha van Alen.

De spanning stijgt... want voor hen is dit de laatste keer dat ze in het Factorium Theater zullen schitteren voordat ze de volgende stappen zetten in de musicalwereld. Wij zijn nu al trots op deze toptalenten!

En wie weet zie je in deze voorstelling de grote musicalsterren van de toekomst want tientallen studenten (o.a. Freek Bartels, Brigitte Heitzer en Terence van der Loo) vonden gedurende de afgelopen jaren via de MusicAllFactory hun weg naar het professionele musicalpodium.

Creatives
André van Hest: Spel/Regie
Annerieke Groen: Spel/Regie
Agaath Verspeten:  Dans/ Choreografie/ Coördinator MAF-V
Anne-Marijn Smulders & Rik van de Rijdt: Zang
Ezra van Nassauw & Tom Dicke: Koorrepetitor

25 jaar MusicAllFactory
Hartje Tilburg, tegenover dé Academie voor Muziek- en Musicaltheater van Fontys, werken professionele MAF-docenten met jongeren en volwassenen om ze klaar te stomen voor het grote werk. Bij de MusicAllFactory word je opgeleid tot een professionele  Musicalperformer met makerskwaliteiten, in een warme, veilige en persoonlijke omgeving. Of zoals de studenten zeggen: ‘Je mag hier fouten maken, je mag erom lachen, het is keihard werken en je komt er door de professionaliteit van de docenten achter dat je veel meer kunt dan je denkt.’ Maatwerk dus! Welkom bij de MAF-familie!

Tijden
> vrijdag en zaterdag: 20.00 – 22.30 uur 
> zondag: 14.30 – 17.00 uur

Kaartverkoop
Koop jouw tickets online via onze webshop!

Fotografie: Jostijn Ligtvoet Fotografie

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief