Trombonino's en Duet for All

19 mei 2021
Trombonino's en Duet for All
Categorie: Factorium, Muziekhuis

Trombonino's

Elk jaar gaan de Trombonino's, de  jongste tromboneleerlingen van  Factorium (Tilburg) en Muzelinck (Oss) op kerst tournee. Ze spelen dan kerst-, Efteling- en andere liedjes op sfeervolle kerstevenementen in en rond Tilburg en Oss.

Trombonedocent Hans Sparla geeft zijn prilste leerlingen hiermee een geweldige ervaring en extra stimulans voor het oefenen op dit moeilijke instrument. Hans maakt  speelbare arrangementen en begeleidt zijn pupillen met de accordeon.

Kinderen die dit ook leuk vinden kunnen zich aanmelden voor een proefles. Als ze dan op les gaan, kunnen ze komend seizoen al met de Trombonino’s mee op kersttournee. Mits de Corona maatregelen het toelaten natuurlijk.

Omdat de Trombonino’s door Corona niet mogen samenspelen maken ze samen filmpjes. De jonge muzikanten spelen thuis videootjes in die hun docent monteert en op YouTube zet.

De Trombonino’s bestaan sinds 2008 en traden op bij de Santa Run en Lampionnentocht in Oss, Kerst in Hoessenbosch Berghem,  de Dwalerij en het Spoorpark in Tilburg, Kerstvertelling in de Heemschuur in Goirle en nog veel meer.

Meespelen of boekingen
hanssparla@hetnet.nl & 0614060897

Duet for all

Een muzikale performance door (bijna) alle slagwerkleerlingen van Cobi Bol

De slagwerkdag ging dit jaar helaas niet door. Een online slagwerkdag was lastig te organiseren. Maar onze cratieve docent Cobi Bol heeft daar een oplossing voor bedacht. Voor al haar leerlingen heeft ze een duet gemaakt. Zij hebben thuis allemaal hun partij ingespeeld en daar heeft Cobi dan weer één film compilatie van gemaakt.

Cobi bedacht het concept met het idee in haar achterhoofd dat het een afscheid zou zijn van het online lesgeven. En, zoals één van de ouders terecht opmerkte, is het een mooi aandenken aan de lessen online.

Cobi kan niet wachten om weer live met haar lessen te starten: "Oh wat ben ik blij dat we deze week weer live mogen. En verheug ik me op de ontmoeting met al mijn leerlingen."

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief