TERUGBLIK Inspiratietour Meer Muziek in de Klas

1 december 2020
TERUGBLIK Inspiratietour Meer Muziek in de Klas
Categorie: Onderwijs

TERUGBLIK door Marieke Habraken, consulent Factorium Onderwijs. 

"Wat een fantastische en energieke middag hebben we mogen ervaren op woensdag 25 november. Meer dan 100 geïnteresseerden uit onze regio waren online aanwezig bij de inspiratietour onder bezielende leiding van ambassadeur Ans Buijs.
Erik Scherder nam ons mee in een mooie reis door de hersenen en liet zien wat muziek doet met onze ontwikkeling. Daarop volgden inspirerende gesprekken in verschillende breakoutrooms o.a. met workshops van Anton Wolvenkamp en Raw Resonance. We zijn met ons Factorium Onderwijsteam super trots dat we dit samen met onze partners hebben mogen organiseren. En hopen dat er snel een muziekakkoord gesloten kan gaan worden in ons mooie muzikale Tilburg.
Wil je meedenken en meedoen meld je dan aan bij Guido Holaers of bij ons, de consulenten van Factorium Onderwijs. Het emailadres is onderwijs@factorium.nl"


Het team van Factorium Onderwijs dankt alle partners voor de fijne samenwerking, in het bijzonder: Meer Muziek in de klas, Fontys Kind en Educatie (PABO Tilburg), CiST, T-PrimaiR en XpectPrimair

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief