Plezier Bij Proefles

26 november 2021
Plezier Bij Proefles
Categorie: Danshuis, Factorium, MusicAllFactory, Muziekhuis, Theaterhuis

Bij Factorium kun je gratis proeflessen volgen. Ideaal dus als je nog niet helemaal weet wat je het allerleukst vindt óf je gewoon lekker wilt ontdekken wat er allemaal te doen is voor je keuzes maakt. 

De zevenjarige Rosalie besloot tijdens en proefles de dwarsfluit te gaan ontdekken. En nee, dit is geen fluit voor (enkel) dwarse kinderen. Een dwarsfluit is een heel veelzijdig instrument. Je kunt in allerlei muziekstijlen spelen en er zijn veel mogelijkheden om samen te spelen met andere instrumenten zoals viool, gitaar, harp en piano. Daarnaast bestaat er een hele familie van dwarsfluiten! Van de kleine piccolo, de fluit (meest gebruikte dwarsfluit) tot de grote altfluit en de basfluit. Voor ieder wat wils dus! En zo ook voor Rosalie, die de proefles al fluitend en met een big smile verliet. 

Aanbod & Proeflessen
Welk instrument zou jij eens op willen pakken? Vraag jij je soms af hoe je een pirouette draait? Wil je op een creatieve manier spelen en ontmoeten? Check ons grote aanbod en ontdek, ontmoet en beleef. 

Aanbod

Ik ga een proefles volgen

 

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief