Ontmoet onze nieuwe theaterdocenten!

15 juli 2022
Ontmoet onze nieuwe theaterdocenten!
Foto: Koektrommel Studio
Categorie: Factorium, Theaterhuis

Rombommedebom!! Tatarataaa… dit zijn de Nieuwe Makers die ervoor gaan zorgen dat onze spelers een heerlijk theaterjaar tegemoet gaan.

Ontmoet:

Clara van Spanje

Haar voorstellingen zijn energiek, ritmisch en kwetsbaar zijn. Het spelplezier staat in haar werk altijd centraal. Kortom, PIT in de tent!

Meer info

 

Hilde van Uden

Hilde houdt van alom bekende, grootse verhalen en legt ook graag een vergrootglas op de kleine verhalen die niet iedereen kent. In haar voorstellingen zoekt ze graag naar het plekje dat schuurt en wordt er gelachen, gehuild, ongemakkelijk gestotterd en gezucht van herkenning.

Meer info

 

Lieke Dirkx

In het werken aan een voorstelling gebruikt Lieke graag de expertise en interesses van de spelers om samen tot een groter geheel te komen, tot iets wat niemand in zijn eentje had kunnen verzinnen. Lieke maakt voor iedereen een veilige sfeer zodat lef en durf vanzelf ontstaat. 

Meer info

 

Florian Slangen

Theater is altijd een moment waarbij we op een andere manier naar onszelf en de wereld kunnen kijken. Het kan troost of reflectie, een oplossing of een vergezicht bieden. Mijn werk balanceert dan ook altijd tussen herkenbaar en abstract, tussen gevaarlijk en ongemakkelijk.

Meer info


 

Deze aanwinsten voor ons docententeam zorgen voor een nieuw theaterjaar vol zorgeloos spel, vol verhalen, ellende, grootse vreugdes, verlies, gewin, getwijfel en lijden. We hebben er zin in! Bij zijn? Schrijf je in, kom naar een proefles en bezoek ons festival!

Aanbod Theaterhuis

Factorium Festival

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief