Nieuwe cursussen voor de kids!

26 oktober 2020
Nieuwe cursussen voor de kids!
Categorie: Actingfactory, Classicfactory, Dancefactory, Factorium, Musicalfactory, Popfactory, Urbanhouse

Bij Factorium zijn er voor kinderen legio mogelijkheden om cursussen te volgen! Hieronder geven we je een aantal suggesties voor cursussen die binnenkort starten. Natuurlijk zijn er gedurende het cursusjaar ook allerlei mogelijkheden. Houd onze website & social media in de gaten voor de laatste updates!  

Musical4U-kids 
Wil je schitteren in een spetterende musical? Dan zit je goed bij Factorium! Je krijgt 32 weken les in zang, dans en spel verzorgd door ons team van musicalprofs. Aan het einde van het jaar sta je samen met je medecursisten in een fantastische musical. Er zijn geen hoofd- en bijrollen, iedereen levert zijn/haar bijdrage aan deze voorstelling! 

Meer info & inschrijven


Minimix 
Lekker dansen en toneelspelen, daar draait het om in deze 8 lessen! De kinderen gaan hun fantasie gebruiken, kleine rolletjes spelen en lekker bewegen met hun lijf. Ze maken kennis met de eerste beginselen van toneelspelen en dansen. In dit blok gaan de kinderen aan de slag met Pluk van de Petteflet! 

Meer info & inschrijven


Theatergroep De Paarse Olifant
Op het toneel kan alles! Soms is het een beetje spannend of juist heel grappig. Bij theatergroep De Paarse Olifant leren kinderen de basisbeginselen en mogelijkheden van toneelspelen: gekke verhalen verzinnen, rollen bedenken en natuurlijk hoe ze dat kunnen overbrengen. En iedere week wordt er iets nieuws bedacht! 

Meer info & inschrijven


Check het complete aanbod 

Terug

Gerelateerde artikelen

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief