Meet & Greet gingen op pad!

19 februari 2020
Meet & Greet gingen op pad!
Categorie: Factorium, Specialfactory

Op de beurs tegen de eenzaamheid in de Euroscoop in Tilburg waren Meet & Greet om kopjes koffie en kunst uit te delen.

Precies wat ze gaan doen op vier dinsdagochtenden die op 14 april gaan starten bij Factorium. Er komen sessies aan voor iedereen die met pensioen is waar elkaar ontmoeten en inspireren centraal staat. Dans, theater, poëzie en muziek komen allemaal aan bod.

De mensen die op de beurs waren werden enthousiast gemaakt door de wethouder Rolph Dols die de plannen erg waardeerde. Een groep van 18 mensen zat klaar voor de workshop.
In eerste instantie met de jas aan. ‘Ik kom alleen maar even kijken….’  De groep werden meteen in het diepe gegooid en de jassen gingen snel uit.
Na het lichaam los te hebben gemaakt op muziek werden ontmoetingen in een dans gegoten. Een hand, een schouderklopje en een heupje… En dit herhalen, vertragen en versnellen en je danst. Hier werd wat beleving aan toegevoegd door te spelen met inleving.

Door de vraag of mensen eens extra nieuwsgierig op elkaar af wilde stappen stonden er meerdere duo’s 10 minuten met een hand vast te praten.
‘Weet u dat we al tien minuten elkaars hand vast hebben?!’ zei een dame tegen een man die inderdaad in gesprek waren met elkaars hand vast.

Wat reacties van deelnemers;
-        Dit is voor alle leeftijden leuk.
-        Wat kan je toch snel iemand leren kennen.
-        Ik krijg er energie van.

Meet en Greet kunnen niet wachten om meerdere mensen te inspireren! Tijdens het Factorium Festival op 15 maart kan je kennismaken met Meet & Greet en de workshops die ze gaan geven!

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief