Lancering Special Factory!

8 juli 2019


Special Factory van Factorium is dé nieuwe plek voor mensen die net wat meer speciale of andere aandacht nodig hebben om deel te kunnen nemen aan allerlei kunstzinnige activiteiten bij ons in huis. Denk aan muziek maken, zingen, dansen, theater, musical, poëzie. Factorium ontwikkelt o.a. speciaal aanbod voor ouderen en mensen met een beperking; iedereen kan meedoen, op zijn of haar eigen niveau. Op 28 en 29 september lanceren we de Special Factory met een veelzijdig festivalweekend! Entree: gratis.


memorabel-festival-gratis.jpg

Op zaterdag 28 september is het Memorabel Festival! Een festival voor ouderen en hun verzorgers of mantelzorgers. Een dag waar je kan kijken naar kunst of mee kan doen aan workshops. Er worden ook masterclasses gegeven over hoe je kunst kunt maken met ouderen. Klik hier voor meer info! 


all-you-need-is-love-festival-gratis.jpg

Het All You Need is Love Festival op zondag 29 september is een dag waarop mensen met en zonder beperking samen naar theater kijken en kunnen dansen, zingen en dichten. ‘De Bent’ (een 12-koppige band met mensen met een beperking en muzikaal talent)  maakt er echt een feestje van! Klik hier voor meer info!


Check ook de story van Meta de Zeeuw, dansconsulent Special Factory! 

lancering-spfrechts2.jpg

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief