Hiephiep hoera: Factorium bestaat 150 jaar!

2 januari 2019
Hiephiep hoera: Factorium bestaat 150 jaar!
Categorie: Danshuis, Factorium, MusicAllFactory, Muziekhuis, Specialfactory, Theaterhuis, Urbanhouse

DRIE KEER GOUD! Honderdvijftig jaar onderwijs in muziek, dans en theater maakt Tilburg tot een bijzondere cultuurstad en dat gaan we vieren. Met jullie. Omdat we samen opstaan voor cultuur. Voor alle inwoners van Tilburg en Goirle. Zo gaan we tijdens ons jubileumjaar met drie gouden cadeaumomenten uitpakken. Ga d`r maar eens lekker voor zitten want hier komen ze!

Jubileumfestival
Op zondag 17 februari (13.00 - 18.00 uur) bruist het hoofdgebouw van Factorium van de grote en kleine voorstellinkjes, mini-optredens, cross-overacts, gastoptredens, masterclasses en workshops. Onderdeel van het festival is ook een spectaculaire Jubileumshow die tijdens het festival 3x wordt gespeeld. Verwacht een feest, een GROOT feest! En bij feestjes horen ook verrassingen en cadeaus, daar zul je als bezoeker ook het nodige van merken. Meer info: klik hier.

Muzi-Tour-Tilburg
Deze tour neemt je letterlijk mee op avontuur door historisch, cultureel Tilburg! Je gaat op pad naar 6 markante locaties die een rol hebben gespeeld in de muziekgeschiedenis van Factorium en daarmee ook in de muziekgeschiedenis van Tilburg. En natuurlijk wordt er dan ook muziek gemaakt: je wordt getrakteerd op miniconcertjes van topniveau! Dit alles vindt plaats op zondag 2 juni. Meer info volgt! 

Weekend van de Circusartiest 
In het Weekend van de Circusartiest staat (uiteraard) de circusartiest centraal! Het is een familiefestival in samenwerking met Circolo. Het festival vindt plaats tijdens de herfstvakantie (17 t/m 20 oktober). Meer info volgt!

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief