COVID Update

27 november 2021
COVID Update
Categorie: Danshuis, Factorium, MusicAllFactory, Muziekhuis, Specialfactory, Theaterhuis, Urbanhouse

Wat we zo gehoopt hadden dat niet zou gebeuren, gebeurt nu toch. Vanaf zondag 28 november zal Factorium iedere dag om 17.00 sluiten. Ook de live-activiteiten op alle dependances stoppen om 17.00 uur. En hoe erg dat ook is, we hebben een collectieve verantwoordelijkheid te nemen ten aanzien van eenieders gezondheid. We gaan ons daarom aan de nieuwe spelregels houden.

Van 8.30 uur tot 17.00 uur is Factorium open. Alle lessen en activiteiten binnen die uren kunnen ‘normaal’ plaatsvinden met inachtneming van de onderstaande spelregels.

Bij Factorium en op de dependance luiden de spelregels als volgt:
• Een geldige QR-code is bij de entree verplicht voor iedereen vanaf 18 jaar.
• Factorium stopt per zondag 28 november met de kartonnen kaartjes; iedere bezoeker wordt bij binnenkomst gecheckt op een geldige QR-code. Kan deze niet getoond worden, dan zal de toegang worden geweigerd.
• Het dragen van een mondkapje is voor iedereen (vanaf de leeftijd in groep 6 basisonderwijs) verplicht in het gehele gebouw. Eenmaal in het lokaal of op een zitplaats mag het mondkapje af.
• Iedereen houdt tenminste 1,5 meter afstand van elkaar. Tijdens actieve cultuurbeoefening is de 1,5 meter regel een aanbeveling.
• Voor alle lessen die na 17.00 uur plaatsvinden geldt dat docenten hun leerlingen persoonlijk informeren over de manier waarop de lessen digitaal worden voortgezet. Of - als een digitaal alternatief niet mogelijk is - wat ze nog wél voor- of met- deelnemers kunnen doen. Buiten lesgeven na 17.00 uur is helaas niet mogelijk: het gebouw is dicht voor leerlingen en deelnemers.

We hopen dat u begrip heeft voor de onvermijdelijkheid van deze maatregelen die vooralsnog gelden voor drie weken; in ieder geval tot dinsdag 14 december.

Wanneer de maatregelen langer gaan duren, komen we in de buurt van een lockdown zoals we die eerder gekend hebben en zal Factorium op dezelfde wijze als in eerdere lockdowns handelen. Maar laten we vooralsnog hopen dat het bij deze drie weken blijft.

Ik wens iedereen, net als onze gedreven medewerkers, heel veel veerkracht toe.

Namens het gehele Factorium team,

Loek Sijbers
Directeur Bestuurder

COVID protocol

Terug

Houd me op de hoogte!

Schrijf je in voor de Factorium nieuwsbrief